Tietoa tuotteesta

Kenen ei tulisi käyttää sitä?

Tuotteemme ovat yleisesti ottaen turvallisia käyttää. Oletko raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät? Noudata erityistä varovaisuutta ja keskustele lääkärisi kanssa ennen tuotteen käyttöä. Suosittelemme samaa alle 18-vuotiaille lapsille. Emme suosittele käyttöä, jos olet allerginen jollekin ravintolisäaineen ainesosalle.
Meidän ravintolisäaineemme valmistetaan yksinomaan meille alan johtavassa laboratoriossa Euroopassa. Kyseinen laboratorio erikoistuu ravintolisäaineiden valmistukseen. Se on ISO 22000 sertifioitu, noudattaa uusimpia HACCP-standardeja ja toimii Good Manufacturing Practice (GMP) eli hyvien tuotantotapojen mukaan valmistuksen merkin alaisena.
Me tarjoamme tuotteemme kuukausipakkauksissa. Pakkauksemme sisältö riittää 30 päiväksi.
Viimeinen käyttöpäivä on painettu pakkaukseen. Yleensä tuotteiden myyntiaika on noin 18 kuukautta. Suosittelemme, että tuotetta säilytetään viileässä ja valolta suojattuna.
Tuotteitamme käytetään suositeltu päivittäinen annos. Suosittelemme nauttimaan tabletit kahdessa osassa päivän aikana, mikäli mahdollista, mieluiten heti aterian jälkeen. Nielemisen helpottamiseksi on suositeltavaa ottaa tabletit veden kanssa.
Käytämme yleensä tuotteissamme ainesosia, joilla on vähän sivuvaikutuksia tai yhdysvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Suosittelemme kuitenkin, että kerrot lääkärillesi ennen kuin alat käyttää tuotetta.
Tietääksemme tuotteen käyttö pitkiä aikoja ei aiheuta minkäänlaisia ongelmia. Me tarjoamme korkealuokkaisen ravintolisäaineen. Kunhan noudatat suositeltuja päiväannoksia, mitään haitallisia sivuvaikutuksia ei ole odotettavissa pitkälläkään aikavälillä.
Parhaat tulokset saavutat noudattamalla suositeltua päiväannosta. Tämä on oleellista etenkin muutaman ensimmäisen kuukauden aikana. Tuloksista riippuen voit itse päättää muutaman kuukauden päästä, haluatko puolittaa päivittäisen annoksesi. Tämä voi kuitenkin vaikuttaa tulokseen. Jos huomaat, että oireet palaavat tai pahenevat, suosittelemme, että palaat suositeltuun päivittäiseen annokseen.
Tietoa palvelustamme

Huomasin kielivirheen sivustollanne. Miten raportoin tämän?

Me kiinnitämme erityistä huomiota sivustomme tekstisisältöön. On valitettavasti mahdollista, että tekstiin on eksynyt virhe. Sellaisissa tapauksissa arvostamme kovasti yhdeydenottoasi. Voit käyttää sivustomme yhteyslomaketta tähän tarkoitukseen.
Ei, tilaus lähetetään vakiolähetyksenä. Siksi emme voi tarjota seurantanumeroa.
Koska tuotetta on aina varastossa, lähetämme tilauksesi 24 tunnin sisällä arkipäivinä. Toimitusaika riippuu kohdemaasta. Euroopassa oletettu toimitusaika on 2 – 8 päivää. Toimitus Euroopan ulkopuolelle kestää yleensä 4 – 14 työpäivää.
Sivustollamme on yhteyslomake. Jos täytät yhteyslomakkeen, saat vastauksen yhden työpäivän sisällä. Pyrimme vastaamaan asiakkaille heidän omalla kielellään, milloin vain mahdollista.
Sinulla on oikeus peruuttaa ostoksesi kolmenkymmenen päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta, antamatta mitään syytä, ja palauttaa lähetys meille, edellyttäen että tuote on yhä avaamaton. Suosittelemme, että otat yhteyttä asiakaspalveluun ennen palautusta, jotta he ovat tietoisia palautuksesta. Koska kyseessä on pilaantuva tuote, emme valitettavasti voi hyväksyä avatun tuotteen palautusta ilman syytä.
Voit tilata tuotteen nettikaupastamme. Sivustollamme voit maksaa luottokortilla tai PayPalin kautta. Meillä on suojattu maksuympäristö, joten tilausprosessi on mahdollisimman turvallinen. Jos tarvitset apua tilauksesi kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Useimmissa tapauksissa lähetämme tuotteet vakiolähetyksenä. Lähetykset ovat riittävän pieniä mahtuakseen keskivertokirjeluukusta. Tämä yleensä poistaa tarpeen olla kotona vastaanottamassa tilausta.
Ei, tilaus ei sitouta sinua ostamaan uusia eriä. Jos ostat jotain meiltä, mitään automaattisia uusia lähetyksiä ei ole jaksotettu. Me toimitamme tuotteita vain tilauksia vastaan. Jos siis haluat saada uuden lähetyksen, voit yksinkertaisesti tehdä uuden tilauksen sivustollamme.
Sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä lähetyskuluja meille, asuitpa missä tahansa maassa. Toimitus koko maailmaan meidän kustannuksellamme.
  Loading...